مشاوره حقوقی رایگان - حمل و فروش شیشه

سلام خسته نباشید
من یکی از اشناهامون رو با مقداری شیشه که در حال فروش بوده گرفتن و وقتی اومدن منزلشون رو هم گشتن اونجا هم مقداری پیدا کردن که کلا میشه 40 گرم شیشه ایشون بار اولشون بوده و سابقه هم ندارن میخاستم ببینم حمکشون چیه آیا حبس و مجازات مالی دارن یا اعدامه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مجازات حبس سنگین و جزانقدی و شلاق خواهید داشت
و شما باید از خود دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اما احتمالا حبس بالای25سال

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مجازات ایشان هفتس و جزای نقدی و شلا می‌باشد و می‌بایست دفاعیات لازم را ایشان انجام بدهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شرایط مختلف برای مجازات مرتکب جرم دارد و تشخیص آن با دادگاه می باشد ، تا سی سال حبس و تا حبس ابد و در صورت بودن شرایط لازم افساد فی الارض و مصادره اموال