مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اشتغال همسر

با سلام. بنده در سال 95با همسرم ازدواج کردم و در سال 97 در یکی از ارگانهای دولتی در شهری به غیر از محل زندگیمان استخدام شدم همسرم راننده بیابان است و ما نقل مکان کردیم به شهر محل اشتغال بنده . در حال حاضر با همسرم با مشکل مواجه شدم و قصد طلاق دارم اما همسرم به دلیل آزار و اذیت من میخواهد مانع اشتغال بنده شود و از من شکایت کرده است آیا امکانش هست که دادگاه رای عدم اشتغال بنده را صادر کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

با سلام
چنانچه در قباله ازدواج حق اشتغال داشته باشید خیر در غیر اینصورت همسر شما باید اثبات نماید که اشتعغال شما به مبانی خانواده آسیب می رساند و شغل شما منافی شئونات خانوادگی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که اشتغال شما برخلاف مصالح خانوادگی باشد ممکن است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسر شما اثبات نماید که اشتعغال شما به مبانی خانواده آسیب می رساند و شغل شما منافی شئونات خانوادگی است. میتواند منع از اشتغال بگیرد