مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

شوهرم اعتیاد به مواد مخدر شیشه داره ازش خواستن که بره آزمایش هرسه بار که دادگاه ازش خواسته نرفته وهمش اعتراض میزنه درحالی که جلوی خودم مصرف داره ولی به بقیه گفته که ترک کرده حال من باید همینطور بمونم البته اینو نگفتم درخواست طلاق کردم پرونده به دادگاه تجدید نظر رسیده ابن همش اعتراض میزنه تکلیف من چیه. شوهرم مانع کار کردنم میشه وخرجی هم نمیده

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما به صورت قانونی و صحیح دفاعیات خود را ارائه نمایید حکم طلاق صادر خواهد شد

دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

اعتراض به نظر کارشناس طبق قانون حق هرنفر هست اما نهایتا حق اعتراض تموم میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست مطالبه نفقه مطرح نماییدجهت ارائه راهکار می توانید از طریق سایت تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست مطالبه نفقه مطرح نماییدجهت ارائه راهکار می توانید از طریق سایت تماس بگیرید