مشاوره حقوقی رایگان - علت حذف شدن کل پرونده یک شکایت از سامانه ثنا

بنده دو پرونده شکایت دارم که تمام ابلاغ‌ها و خلاصه پرونده‌ها از طریق برنامه عدالت همراه قابل روئت بود. بعد از مراجعه به برنامه متوجه شدم که پرونده شکایت دومم کلا نیست ولی شکایت اول ابلاغ‌ها و خلاصه پرونده هست.
لطف می‌کنید علت رو بفرمایید و اینکه آیا نیاز داره اقدامی انجام بشه و به آگاهی محل مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک برای بررسی ابلاغات استفاده نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است در قسمت مختومه شده ها باشد یا از طریق پنل جستجو محدوده تاریخی مشخصی را جستجو نمایید تا کل پرونده های آن بازه تاریخی برای شما نمایش داده شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قسمت مختومه شده ها می توانید مشاهده کنید، احتمالا پرونده مختومه شده است بعد از مختومه شدن پرونده باید روند پرونده را در قسمت مختومه شده ها مشاهده کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر منظور شما قسمت پیگیری اشخاص حقیقی است و پرونده های اون قسمت رو میفرمایین پرونده بعد از اینکه تعیین تغییر بیش از سیستم حذف میشه چه چیز طبیعی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا وارد پرونده های مختومه شده. تیک موردنظر را فعال کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک برای بررسی ابلاغات استفاده نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی رجوع کنید