مشاوره حقوقی رایگان - مشکل نشتی آب واحد

سلام. بنده 5سال هس که واحدی رو خریداری کردم و موقع خرید سقف سرویس چکه میکرد و نم زده بود ک در طی این 5سال برطرف نشده و حالا زده به دیواره اتاق خواب ها و بنده دچار خسارت شدم این مشکل نشتی آب واحدهای بالا و پایین رو درگیر کرد و بعد از 5سال دست بکار شدن و از واحد هایی بالایی ک مشکل نشتی نداشتن مشکل لوله رو برطرف کردن چون اوستا لوله کش گفتن نم زدگی و آب زدن داخل واحد ها از این واحد ها هس حالا 3تا سوال مطرح هس هزینه تعمیرات بر عهده چه کسی هس خود واحد یا همگانی؟؟بعد واحد های بالاتر که مشکل نشتی نداشتن و آب زدگی از واحد های اونا بوده از واحدهای ما ک دچار نم زدگی و نشتی هس هزینه تعمیرات رو میخوان چون میگن واحد ما برا تعمیر لوله دچار هزینه شده آیا ما موظف به دادن هزینه تعمیرات برا واحد های بالاتر ک مشکل نشتی از واحد های اونا بوده رو داریم ؟؟؟و سوال آخر هزینه خسارت های وارده به سقف و و دیواره اتاق خواب های ما به عهده چه کسی و چه واحدی هس؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قسمت مشاعات باشد بر عهده کلیه مالکین و متصرفین است اما اگر تنها قسمت شما . واحد شما باشد بر عهده شماست . بهتر است قبل از هر اقدامی کارشناسی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مربوطه به مشاعات باشد برعهده تمام مالکین است در غیر این صورت برعهده مالک مورد نظر است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مربوطه به مشاعات باشد برعهده تمام مالکین است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول تامین دلیل کنید تا مشخص شود مشکل از کجاست اگر مربوط به مشاعات باشد باید تمام ساکنین هزینه را پرداخت کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مربوط به لوله کشی داخل واحد باشد برعهده همان واحد و اگر مربوط به مشاعات هست بر عهده همه