مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی شکایت ساختمانی

با سلام، چند ماه است که سرویس بهداشتی طبقه بالا به سرویس بهداشتی ما نشتی داره و باعث آزار ما شده است که صاحبخانه طبقه بالا یکبار تعمیر کرده اند و نتیجه نداشته نداشته که اخیرا به شدت چکه میکنه و حتی دیوارها هم نم برداشته اند ولی متاسفانه صاحبخانه طبقه بالا ترتیب اثر نمیدهند، برای اقدام قانونی چه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

نشتی سرویس بهداشتی همسایه شکایت به دلیل نشتی از سرویس بهداشتی همسایه نشتی در ساختمان ورود خسارت همسایه خسارت همسایه