مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله

سلام وقت بخیر
بنده برای مشکلی که پیش آمده بود برای مطالبه وجه از شخص با یه وکیل صحبت کردم و وکالت دادم برای انجام کار و الان یکماه از این ماجرا می‌گذره و هربار پیگیر روند کار شدم ایشون گفتن که اول با صحبت کردن با این شخص سعی کنن حلش کنند چون شکایت کردن زمان میبره ولی تا الان هیچ نتیجه ای ندادن به من و هربار همکارشون میگن قراره صحبت کنند و پیگیرش هستند بعد از یکماه هیچ اقدامی نکردن امکانش هست من وکالتی که دادم رو باطل کنم و مبلغی رو که حق الوکاله داده بودم رو پس بگیرم ازشون تا با وکیل دیگه ای برای پیگیری کارم صحبت کنم

پاسخ ها :

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

چنانچه وکیل اختیار کرده باشید وکیل موظف است، یک نسخه وکالتنامه و یک نسخه از حق الوکاله را به شما بدهد در غیر این صورت میتوانید از وکیلتان درخواست کنید