مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور متهم

سلام
از شخصی به علت توهین شکایت کردم
وقت گذاشتم هزینه کردم و برای شکایت اقدام کردم
حال اگر متهم به دلیل ناآشنایی با ساز و کار امور قضایی اصلا به ابلاغ و احضار دادگاه اعتنا نکند با توجه به این که متهم 15 ساله است چگونه با او رفتار می شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای رای غیابی صادر میشود و اگر محکوم شد به مجازات جزای نقدی و یا شلاق و در کمتر مواقع زندان محکوم میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولامستقیما در دادگاه رسیدگی می شود ثانیا اگر مدارک شما کافی نباشد اصلا احضارش هم نمی کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام این مورد در دادگاه رسیدگی میشود و باید دلایل وجود داشته باشیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مورد در دادگاه رسیدگی میشود و باید دلایل وجود داشته باشیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اتهام افراد زیر 18 سال مستقیم در دادگاه اطفال رسیدگی می شود و در صورت اثبات موضوع نیز مشکلی خاصی برای متهم پیش نمیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادگاه حداکثر به جزای نقدی محکوم میشود

یک وکیل :

با سلام
موضوع در صلاحیت دادگاه اطفال و نوجوانان است و حسب مورد در صورت اثبات حکم قانونی صادر خواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موجبات جزای نقدی یا نگهداری در کانون اصلاح وتربیت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا رسیدگی به جرائم افراد زیر 18 سال در صلاحیت دادسرا و دادگاه اطفال می باشد بسته به دلائل و مدارک استنادی در صورت احراز مجرمیت جزای نقدی است امکان تعویق صدور حکم وجود دارد