مشاوره حقوقی رایگان - اعسار. رفع توقیفی

سلام وقت بخیر.
همسر بنده مهریش 50عدد سکه بهار آزادی (عندالاستطاعه) بوده.
حالا درخواست مهریه از طریق دادگاه رو داده. جلسه تشکیل شده و رای جلسه با مهلت 20 روز اعتراض برای بنده آمده.
می خواستم بدونم برای اعسار تو این مهلت20روزه باید اقدام کنم یا اینکه پرونده به شعبه اجرای احکام میره باید اقدام کنم؟
و در ضمن یک واحد آپارتمان دارم که در شان بنده می باشد و خودم هم کارمند دولت هستم برای آزادی ملک چه کار باید انجام بدم. درخواست آزادی رو باید به اجرای احکام بدم یا نه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید.
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از حکم قطعی و ابلاغ اجرا به شما ظرف سی روز دادخواست اعسار دهید بابت توقیف خانه اعتراض و استناد به مستثنیات دین کنید

سعیده سالاری

سرکار خانم سعیده سالاری :

سلام منزل مسکونی جز مستثنیات میباشد از اجرای احکام درخواست رفع توقیف رو بخواهید.
با توجه به عندالاستطاعه بودن مهریه نیاز به اعسار نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام یک منزل مسکونی جزو مستثنیات دین است و می‌توانید برای رفع توقیف آن اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهید پرونده به اجرای احکام نمیرود و ابتدا باید تکلیف اعسار و تقسیط مشخص شود . اگر تنها ملک شما باشد توقیف نمیگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است بعد از ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که حکم مهریه شما قطعی شده است میتوانید دادخواست اعسار را تقدیم نماید یا منتظر باشید تا اجراییه به شما ابلاغ و بعد از اجراییه دادخواست را تقدیم کنید و در خصوص رفع توقیف نیز به مرجع توقیف کننده مراجعه و درخواست رفع توقیف آن را به اعتراض به توقیف آن را اعلام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

بعد از حکم قطعی و ابلاغ اجرا به شما ظرف سی روز دادخواست اعسار دهید بابت توقیف خانه اعتراض و استناد به مستثنیات دین کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست