مشاوره حقوقی رایگان - نحوه رفع توقیف ملک بابت مهریه

سلام وقتتون بخیر
ملک همسرم رو جهت مهریه توقیف کردم الان به علت توافق میخواستم نسبت به رفع توقیف اقدام کنم ولی شروع کار رو آگاهی ندارم
آیا از اداره پنجم باید اقدام کنم؟آیا از دفتر خونه ای که اجرایئه رو صادر کردند باید اقدام کرد؟ آیا به اداره ثبت منطقه مربوطه که توقیف رو صادر کردند باید مراجعه کنم؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید.

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام اگر پرونده هنوز در مرحله اجرای ثبت است از همان جا پیگیر شوید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به یکی از دفاتر پیشخوان مهریه تشریف ببرید و درخواست خود را ثبت نمایید .
آدرس و لیست دفاتر پیشخوان مهریه را در گوگل سرچ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در اجرای ثبت درخواست انصراف از اجرای مهریه را بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفاتر پیشخوان مهریه انصراف بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دفاتر پیشخوان مهریه مراجعه نمایید و درخواست انصراف خود را ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید
طی لایحه ای اقدام به انصراف بفرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره پنجم حضورا درخواست رفع توقیف و درخواست مختومه شدن پرونده بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دفاتر پیشخوان مهریه مستقر در دفاتر ازدواج وطلاق مراجعه ولایحه رفع توقیف را بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اداره پنجم مراجعه کنید و درخواست خود را ثبت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده در شعبه اجرای احکام با صدور اجراییه روند رسیدگی خود را شروع کرده از همان شعبه تقاضای رفع توقیف دهید تا دستور قضایی به اداره ثبت ارسال شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ا ز دفاتر پیشخوان مهریه لایحه رفع توقیف را بدهید