مشاوره حقوقی رایگان - برای رفع بازداشت ملک و خط تلفن و خودرو

با سلام.
همسر بنده با مهریه 200 سکه در مرجع 5 اسناد رسمی مهریه اجرا گذاشته و ملک و خط تلفن همراه و خودرو حقوق بنده را بازداشت نموده برای رفع بازداشت باید چیکار کنم البته ملک مسکن مهر و دارای وام میباشد و با خودرو در آژانس کار میکنم و خط تلفن همراه نیز با توجه به جزو هیات مدیر ساختمان 54واحدی هستم و عضو کانون بازنشستگان میباشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارکی که دال بر مستثنیات دین دارد به اجرای ثبت ارائه دهید و لایحه ای نیز بنویسید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و می توانید اعتراض کنید
ماشین نیز اگر وسیله کار باشد قابل توقیف نیست که با توجه به اینکه بازنشسته هستید به نظر با درخواست رفع توقیف خودرو موافقت نمی شود.
به هر حال می توانید پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پرداخت نموده يا حسب مورد اعسار دهيد و مستثنيات دين نيز احصا گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در مسکن مهر سکونت داری و الباقی جز مسنثنیات دین هستند نامه بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خانه جز مستثنیات محسوب میشود و باید درخواست رفع توقیف به علت مستثنیات بودن را مطرح نمایید

ولی خودرو و خط تلفن به مزایده گذاشته خواهد شد مگر اثبات
گردد که خودرو وسیله امرار معاش میباشد

و 1/4 از حقوق ماهیانه هم توقیف میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که یک منزل جزو مستثنیات دین است و شما می‌توانید رفع آن را بخواهید در خصوص مورد بعدی اگر خودرو وسیله امرار و معاش شماست و به آن کار میکنید این هم جزو مستثنیات دین است و اگر اثبات کنید که خط تلفن همراه شما نیست وسیله امرار و معاش شماست آن نیز قابلیت توقیف ندارد و