مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و طرح پانزی

سلام .. چند ماه پیش از طریق پیج اینستاگرامی که مدعی سرمایه‌ گذاری بود پله واتساپ با شماره خارجی پیام داد مورد کلاهبرداری قرار گرفتم آیا قابل پیگیری و شناسایی است ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قانون مجازات اسلامی این عمل می‌تواند کلاهبرداری باشد و امکان شکایت برای شما وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید اما سرور اینستاگرام در ایران نیست . بهتر است ابتدا یا شماره 096380 تماس بگیرید و ثبت شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله جز جرایم سایبری تلقی و میتوان شکایت نماید

یک وکیل :

با سلام
از طریقپلیس فتا پیگیری نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
خیر اصولا
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت عنوان کلاهبرداری از طریق فتا شکایت نمایید