مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام ،من 4 ماه پیش شکواییه فرستادم کلاهبرداری پانزی ولی همش آگاهی مدرک شاهد و.. آخر فرستادن شورای حل اختلاف قبل شروع تشکیل شعبه رفتم گفتم کلاهبرداریه دوباره فرستادن آگاهی الان 4 ماه هست حتی تو ثنا نگاه میکنم میگه پرونده موجود نمیباشد ، باید کجا مراجعه کنم چی کار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام به اداره آگاهی مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق شورای حل و اختلاف و آگاهی حضوری پیگیری نمایید ببینید پرونده چه تاریخی و با چه شماره نامه ایی از شورا به آگاهی فرستاده شده و از طریق همین شماره نامه ها پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق آگاهی پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال شود و بعد از ارسال به دادسرا پیگیری نمایید تا پرونده ثبت شود.