مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام ایا تجاوز از جلو در دوران قاعدگی زن، توسط پزشک قانونی مشخص است ؟

پاسخ ها :

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
اگر بلافاصله به پزشکی قانونی مراجعه کنید قابل تشخیص است اما اگر مدت زمان زیادی از آن بگذرد دیگر قابل تشخیص نخواهد بود جهت ادای توضیح و بررسی بیشتر با این شماره ( 09123517232) تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به زمان تجاوز و اینکه از وسایل بهداشتی استفاده شده است دارد.

یک وکیل :

با سلام
تا قبل از التیام قابل تشخیص است روند التیام در هر شخص متفاوت است باید سریع اقدام شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله اگر مدت زمان زیادی نگذشته باشد