مشاوره حقوقی رایگان - دیه اتباع از سقوط ساختمان و فوت کردن

سلام من یه اتباع افغانستانی هستم در سال 1398 داداشم از ساختمان سقوط کرده افتاده و فوت کرده و صاحب ساختمان هم عموی بنده بوده و عموم گفته که ما تا الان دیه رو از بیمه نگرفتیم که به شما بدیم میخواستم بدونم چطور میتوانم دیه رو از ایشون بگیرم اول باید به کجا مراجعه کنم لطفا منو رو راهنمایی کنید ممنون میشم اگه جواب بدین

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شما باید از کارفرما شکایت کنید چنانچه در دادگاه مقصر حادثه شناخته شد باید دیه را به شما پرداخت کنند البته ممکن است کارگر بیمه نشده باشد که در لین صورت خود کارفرما مکلف به پرداخت دیه است در این مورد فرقی بین اتباع خارجی و ایرانی نیست.