مشاوره حقوقی رایگان - فوت پیمانکار بر اثر سقوط از ساختمان

سلام من طبق پنجم را غیر مجاز می‌ساختم که بیمه هم نداشت پیمانکار کار رو تمام کرد رفت بالا برش مونده سر ساختمان و ما کارهای بنایی را انجام میدادیم بعد اتمام کار گفتیم بیا این بالابر را باز کن ببر ساعت هفت شب با اسرار من اومد حین پایین آوردن بالابر اون سقوط کرد و فوت کرد میخاستم نظریه و حکم و درصد دیه احتمالی دادگاه را جویا شو م که ببینم با دادگاه حلش کنم یا با ریش سفیدان محله برم دیه کامل متوفی پرداخت کنم و رضایت بگیرم ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستحق دیه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
چون حادثه در زمان کار بوده میزان درصد تقصیر توسط کارشناس تعیین وبراساس ان محکوم به پرداخت دیه وخواهید بود