مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام. ممنون میشم اگه سئوال من رو جواب بدید. پدر من 58 سالشه و کارت ایثارگران داره. امسال برای گرفتن درصد جانبازی (محل سکونت ما ایلام هست) به بیمارستان در کرمانشاه مراجعه کرد و تست گوش و مغز و اعصاب دادند. که گوششون تاخیر در شنوایی داره (ناشی از جنگ) و افسردگی هم دارند که ناشی از جنگه، ولی پرونده پزشکی ندارند و تا حالا به پزشک اعصاب و روان مراجعه نکردند. پرونده رو به محل خدمتشون در سرپل بردند در اوایل اردیبهشت، و اونا هم گفتند که میفرستنش به تهران تا کمیسیون پزشکی تشکیل بشه و تعیین درصد کنند. حالا سئوال بنده این هست که کی نتیجه درصد رو میدن؟ و سئوال دوم تقریبا چند درصد جانبازی به پدرم تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بسته به حجم پرونده ها بین 1 تا 3 ماه در مورد جانبازی هم تنها نظر کمیسیون ملاک است