مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک از طرف فروشنده

سلام. بنده یه ماشین خریدم 2ماه پیش پولش رو هم تسویه کردم و یه وکالت تعویض پلاک به من دادن که متاسفانه تا توانستم نوبت تعویض پلاک بگیرم اعتبار وکالت نامه پایان یافت. الان فروشنده نمیاد دوباره به من وکالت دهد و تقاضای پول کرده ازم و ماشین امروز توقیف پلاک بود توقیف شد. الان باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

عدم تمدید وکالت تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده تعویض پلاک خودرو