مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه کارت کشیدم

رفتم تو مغازه موی سرم را کوتاه کردم گفت 5000 میشه و من اشتباهی 500 هزار تومان کارت کشیدم و میخواست پول را بده که حساب هایش بسته بود و به کسی هم هنوز نگفتم چکار کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " اگر پیرایشگر قبول دارد که شما اضافه بر اجرتش ، وجه اصلاح سر خود را که احتمالا بیش از 5 هزار تومان است به حساب وی از طریق دستگاه POS واریز نموده اید بقیه اش را از وی بطور دستی مطالبه نمائید و اگر هم ندهد اثبات دعوی شما بسیار مشکل است و شاید اثبات هم نگردد چونکه ادله ای و جود ندارد مگر از طریق قسم شرعی و امتناع خوانده از اتیان سوگند و واگذاری سوگند به خواهان .

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

واریز وجه به حساب دیگری اماره مدیونیت است مگر اینکه خلافش اثبات گردد ،شما بدوا از طریق مصالحه میتوانید قاعده را ختم بخیر کنید وگر نه دادخواست با موضوع استرداد وجه بجهت اشتباه و دارا شدن بلاجهت پیشنهاد میگردد.