مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تقسیم ترکه

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم
برای تنظیم دادخواست تقسیم ترکه علاوه بر داشتن گواهی انحصار وراثت، مالیات بر سهم الارث هم باید پرداخت شود یا اینکه نیازی به پرداخت مالیات نیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نیازی به مفاصا حساب مالیاتی فعلا نیست

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. نیازی به پرداخت مالیات در بدو امر نیست بلکه در زمان مزایده حسب مورد اخذ می گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ارائه گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

فعلا خیر اما پیش نهاد میکنم به دلایلی زود برای آن اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با ارائه گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید