مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه تمکین

با سلام خدمت شما
من حکم عدم تمکین خانمم رو گرفتم الآن باید چه کار کنم؟ اجراییه باید بگیرم یا ن ؟ اگر بله به چه شکل؟

پاسخ ها :

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه رسیدگی کننده درخواست اجرای حکم بدهید در صورت عدم تمکین خانم از اجرای احکام نامه میگیرید برای کلانتری محل و با مامور به درب منزل خانم مراجعه تا در صورت عدم تمکین مجدد مراتب صورتجلسه شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم الزام به تمکین گرفته اید باید پرونده اجرایی تشکیل دهید تا دادگاه به زوجه اخطاری جهت تمکین ارسال نماید