مشاوره حقوقی رایگان - هزینه غیر ضروری ساختمان

با سلام
بنده مالک یک آپارتمان در ساختمان 8 واحدی هستم. اهالی ساختمان هر موقع که جلسه میگذارند کلا خرج تراشی میکنند. حدود 5 ماه پیش قرار شد که علاوه بر دادن شارژ ساختمان که شامل هزینه آب جدا و سایر هزینه های ساختمان میشه واحدی 50 هزار تومان به عنوان مازاد برای صندوق پرداخت شود که بنده تمام هزینه ها را پرداخت میکنم. ولی دوباره همگی میگن که نفری 600 هزار تومان جداگانه بگذاریم تا نمای ساختمان شستشو شود در صورتی که ساختمان نوساز هست و فقط 3 سال دارد این هزینه را به بنده تحمیل کردن گفتن شما میتوانی کم کم یعنی علاوه بر شارژ و صندوق که برای هزینه های متفرقه بود 50 هزار تومان هم هرماه بدهی آیا این اجحاف در حق بنده نیست میتونم که این هزینه غیر ضروری را پرداخت نکنم. آیا اگر همه ساکنین موافق باشند به هزینه غیر ضروری هر دفعه باید این هزینه ها به من تحمیل شود. چاره چیست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال پاسخ داده شده است و باید گفت بله نظر هیات مدیره لازم الاجراست