مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام بانکی

سلام خسته نباشید
من یه وام 50میلیونی از بانک مهر ایران از طریق کمیته امداد گرفتم که الان ضامنم بخاطر فسخ شراکت میخواد ضمانتی که کرده رو پس بگیره .من هم می‌خوام یه ضامن دیگه جایگزین کنم . لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

به بانک مراجعه کنید و ضامن جدیدو معرفی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بانک قبول کند می توانید ضامن دیگری معرفی کنید در غیر اینصورت کاری نمیشه کرد و ضامن نمی تواند از ضمانت انصراف دهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بانک قبول کند می توانید ضامن دیگری معرفی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً امکان تعویض ضامن در بانک وجود ندارد ولی باز می توانید به بانک مراجعه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به ارگانی که وام دریافت کردید مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به بانک مربوطه مراجعه فرمایید موافقت کنند منعی ندارد

یک وکیل :

با سلام
امکان تعویض ضامن وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب شعبه وام دهنده مراجعه و درخواست دهید و ضامن جدید را معرفی کنید