مشاوره حقوقی رایگان - تخلف شهرداری

باسلام بنده زمینی به متراژ 200 متر 10 در 20دارم خواستم ان را بسازم به شهرداری مراجعه کردم اول ایراد نگرفتند تا من 15 میلیون پول نظام مهندسی پرداخت کردم بعد نقشه را تاییدنکرد و گفت حتما باید پارکینگ بسازی با وجود حیاط بزرگ ماشین رو من گفتم پول پارکینگ ندارم گفتن باید تعهد مهظری بدی ک در اینده طبقه بالا رو نمیسازی ایا این خلاف قانون نیست ایا من میتونم مجوز ساخت دوطبقه ویلایی بگیرم بعد یکی رو بسازم ایا این قانون پارکینک جز برای کلان شهر هاست یا واسه شهر های کوچیک هم هست درضمن خیابونی ک زمینم در انجاست پهن است کوچه باریک نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با پارکینگ بسازید و بعد از اخذ پایانکار پارکینگ را تبدیل به واحد مسکونی نمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید با پارکینگ بسازید و بعد از اخذ پایانکار پارکینگ را تبدیل به واحد مسکونی نمایید.