مشاوره حقوقی رایگان - پلمب مغازه

سلام، روبروی خانه ما شخصی اتاق منزل خود را به صافکاری تبدیل کرده بود که با شکایت و ماده 100 این مغازه روز 9 آبان پلمب شد ( دو میله جلوی درب مغازه به صورت ضربدری جوش دادن ) ولی این شخص در تاریخ 10 ابان این مغازه رو دوباره باز کرده و فعالیت میکند.
میشه لطف کنید یک راهی نشان بده بدهید تا هرچه سریعتر بتونم از این شخص شکایت کنم
شهرداری ناحیه به شدت فاسد هستند و با گرفتن رشوه انجام کار را به تاخیر می اندازند. تاشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید البته با ارایه دلایل محکمه پسند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به عنوان مزاحمت ملکی علیه شخص اقامه دعوای کیفری نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه با عنوان مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دادگاه با عنوان مزاحمت شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دادگاه با عنوان مزاحمت شکایت کنید