مشاوره حقوقی رایگان - کمک و راهنمایی در خصوص تخلف شهرداری ...

با سلام. خودروی اینجانب توسط راهنمایی و رانندگی توقیف و به پارکینگ هدایت شد مبنی بر شکایت شهرداری که حکم کمیسیون ماده 100 و ماده * بوده است 1- اولا این ملک متعلق به من نبود و نیست 2-شهرداری از استعلام کردن ملک تفره رفت و میگوید این حکم باید توسط دیوان عدالت ابطال شود و وسیله نقلیه را ترخیص نمی کند واز انجایی که وسیله نقلیه قسمتی بسیاری از هزینه های سنگین این روزگار متورمی را تامین میکند باز مانده ام
درخواست تقاضای دستور موقت را از شعبه 7 دیوان کرده ام پس از 45 روز هنوز اقدامی انجام نشده و دیوان از شهرداری استعلام کرده که چه زمانی ابلاغ انجام شده که تاریخ ابلاغ حدود 5 سال پیش بود که بنام من صادر شده و هیچ یک از امضاهای
متعلق به من نیست چو ن نه ملک برای من بوده و هیچ اطلاعی از موضوع نداشته ام و هنوز شهرداری جواب استعلام را نداده
چگونه میتوانم خودری خود را ازاد کنم تا با ان درامد برای خانواده خود کسب کنم وخسارتهای 80 روز را تا به این تاریخ بگیرم
بخدا گرفتار وذلیل شدم به کمک شما افراد انسان و اگاه نیاز فوری دارم 2ماه اجار منزل را نتوانستم بدهم و ماشینم در شرایط بد در پارکینگ در حال از بین رفتن است با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علت توقیف خودرو چه ارتباطی با اعمال ماده صد شهرداری دارد؟؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دیوان دستور رفع توقیف
صادر نماید