مشاوره حقوقی رایگان - افراز

با سلام. سند مالکیت شامل یک پلاک اصلی 100 و 6 پلاک فرعی 100/6 الی 100/1 میباشد (که پلاک ا تا 6 مغازه و پلاک مادر زمین خالی هست) و پلاکهای فرعی صورتمجلس تفکیکی دارد. خواهان با داشتن سند و نقشه کل پلاک که هم شامل مادر و هم ا تا 6 )که بصورت مستطیل خالی است . (6 پلاک فرعی در آن نیست) به شهرداری مراجعه نموده و کلا افراز پلاک 100 را خواسته. و شهردرای گفته افراز نمیشه آیا این از موجبات اعتراض به افرازه. چون اگر مالکان بخوان به هر یک یک مغازه میرسد.
خوانده دعوای اعتراض به افراز علاوه بر مالکین ثبت هم هست ؟
با ابطال ماده 4 قانون افراز بنا بر نظر شورای نگهبان چرا دادگاهها همچنان 6 دانگ را میفروشند و ما هی باید 477 و اعاده بخواهیم ؟ اصولا ابطال ماده 4 و ایین نامه ماده 9 و 10 آن چه تاثیری داشته؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع تخصصی نیاز به مطالعه پرونده استخدام وکیل دارد در هر حال اعتراض امکان پذیر است