مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک متوفی

با سلام خدمت وکلا ببخشید چرا اکثر قضات خسارت تاخیر تادیه چک متوفی تا زمان فوت در نظر می گیرند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون موضوع خسارت تاخیر تادیه از باب قاعده تسبیب و اتلاف مال می باشد و با فوت صادر کننده چک تسبیب و اتلاف نیز منتفی است تا زمان فوت ملاک قرار خواهد گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خسارت تاخیر تا یه از تاریخ سر رسید چک لغایت اجرای حکم است

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
به علت اینکه فرد مدیدن تا زمانیکه زنده بوده است می‌توانسته دینش را پرداخت کند بعد از فوت دیگر مواجهه با مسولیتی نبوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر تا زمان فوت محاسبه و پرداخت می شود.