مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری در پست و محلی غیر از پست سازمانی

باسلام
بنده با پست سازمانی کارشناس سلامت خانواده در محل ستاد شهرستان استخدام شدم اما از اغاز شروع به کار به مدت 8ماه است که مرا از پست سازمانی خودم منع و در پستی دیگر، به یکی از مرکز روستایی فرستادند،لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با عالی ترین مقام اجرایی دستگاه متبوع ذر میان بگذارید و درخواست کتبی دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.