مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مجازی

سلام یه آگهی گذاشته بودند داخل سایت آگهی که فردی رو میخوایم برای خرید ارز دیجیتال من هم بهشون پیام دادم و پول زدن به حساب من و من هم براشون ارز خریدم و فرستادم بعد از چند روز حساب بنده مسدود شد و بعد پیگیری کردم از طریق پلیس فتا گفتن پول هایی که به حساب شما زدن پول کلاهبرداری بوده و بعد بیشتر پیگیری کردم و از طریق پلیس فتای اون شهرستان ها شاکی ها رو پیدا کردم و پولشون رو بهشون واریز کردم حالا پلیس فتا اصفهان گفته گزارش فرستادم دادسرا حالا بنده باید چیکار کنم برای آزادی حسابم لطفا راهنماییم کنید؟ آیا، باید مراجعه کنم به اصفهان چون خودم اصفهان نیستم و نمیتونم برم اونجا آیا راهی وجود داره که پیگیری کنم و حسابم رو دوباره باز کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید از خود دفاع کنید و مشخص شود که به آنها در ارتباط نبوده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تکلیف کلاهبرداری های انجام شده مشخص شود اگر شما تبرئه شوید میتوانید درخواست رفع مسدودی حساب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید اگر نیاز به پیگیری باشد به شما ابلاغ می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما تبرئه شوید میتوانید درخواست رفع مسدودی حساب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود برائت حاصل کنید رفع مسدودی می‌شود