مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از طریق ارز دیجیتال

سلام وقت بخیر من از طریق گروه ارز دیجیتال با شخصیت به اسم ... آشنا شدن برای برای راهنمایی درباره خرید ارز دیجیتال و او یک صرافی به اسم بیت کوین ... رو به من معرفی کرد و گفت 6سال با شرکت بیت کوین. .. تجارت میکند و ثروت خوبی کسب کرده اسرار زیادی به همکاری داشت من در مرحله اول 50دلار گذاشتم پیشنهاد نمایندگی به من دادن و گفتن که باید هفت هزار دلار باید پرداخت کنید و کردم و بعد گفتند باید مبلغ 1730دلار به عنوان قبض برق باید پرداخت کنید و چیزی درمورد قبض برق نگفته بودند من قبول نکردم منو به شخص دیگری رییس شرکت معرفی کردن گفتن 200دلار وجه پرداخت دیرهنگام قبض برق باید واریز کنید تا پول شما را آزاد کنیم وان را پرداخت کردم وگفتن به شخص معرف باید 100دلار بدید وگرنه پول شما را نمی‌دهیم شروع به تهدید شکایت پلیس اینترپل استخدام هکر برای شناسایی فرد از طریق عکس و شماره تلفن و آدرس صرافی شماره صرافی
من باید چیکار کنم میتونم پولم و پس بگیرم اگه نیاز هست لینک صرافی را ارسال کنم پدر سایت صرافی فقط رقم ثبت میشد که مثلاً سود سپرده شما 200دلار است

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. به اتهام کلاهبرداری از عوامل این جرم شکایت کنید.