مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادفی سال 86

باسلام.
ما سال 86 با ماشین دوست مادرم که دست مادرم داده بودند با خانواده در جاده کهنوج کرمان چپ کردیم و در این سانحه مادرم که پشت فرمان بودن و برادرم فوت شدن.
من اون موقع 12سال داشتم پدرمم کلا بخاطر ناراحتی قید دیه رو زد و ماشینم همونجا ول کرد و دنبال مسائل دادگاهی نرفت
آیا من الان میتونم برم دنبال دیه مادر و برادرم و آیا دیه تعلق میگیره بهمون؟
درضمن ماشین بیمه شخص ثالث پارسیان بوده و برادرم در بیمارستان کهنوج فوت شد مادرم هم در دم
ممنون

پاسخ ها :

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

بله حتما میتوانید اقدام کنید

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

میتوانید البته نه به راحتی.مطابق قانون حاکم بر زمان وقوع سانحه،مهلت اقدام‌در این خصوص 2 سال هست.