مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به گرفتن غیرقانونی یارانه

باسلام. برای ثبت نام یارانه ی همسرم ودو فرزندم مراجعه کردیم و متوجه شدیم مادر شوهرم بدون اطلاع از همسرم و با برداشتن کدملی از سال 89 اقدام به گرفتن یارانه ی همسرم کرده وبنا به طرحی که تصویب شده یارانه ی بچه ها به حسابی واریز میشه که سرپرست اسمش هست. این خانوم یارانه ی هردو بچه ها هم میگرفته بدون اینکه به ما بگه. قصد شکایت وگرفتن مطالبه ی به روز داریم. لطفا راهنمایی کنید به کجا مراجعه کنیم وآیا حق خورده شده از لحاظ قانونی داده میشه؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

سلام.
شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع کنید یا
مبادرت به طرح دعوی حقوقی مطالبه وجه از بابت ایفای ناروا از تاریخ مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هم به صورت حقوقی و هم به صورت کیفری میتوانید پیگیری نمایید تحصیل مال نامشروع و ایفا ناروا

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید شکایت تحصیل مال ما مشروع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله میتوانید شکایت تحصیل مال ما مشروع کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع قابل شکایت و پیگیری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید