مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

خواسته ها 1-مطالبه خسارت دادرسی2-رفع تصرف عدوانی3-خلع ید4-تامین خواسته5-رفع ممانعت از حق از آمار کسر و به مرجع نیابت معطی اعاده گردید به چه معناست

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
نیابت برای انجام کاری به شعبه ای خارج از محدوده قضایی شعبه اولیه داده شده است موصوع نیابت انجام و پرونده به شعبه اولیه(اعطا کننده نیابت) برگشت داده شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً نیابت قضایی به شهرستان مذکور ارسال و با اجرای نیابت مجدداً پرونده به شعبه اصلی ارسال گردیده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده برا ی انجام تحقیقات به شعبه دیگری ارسال شده بوده که حالا به شعبه اولیه برگردانده شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پرونده به یک شعبه دیگری برای انجام تحقیقات ارسال شده خلاصه این میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده نیابتی شما به شهر اصلی برگردانده شده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نیابت صادر شده است به دادگاه شهر دیگری