مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و ضرب و شتم

سلام
به خاطر رضای خداوند راهنمایی ام کنید تا بی گناهی خود را در شعبه بازپرسی دادگاه ثابت کنم
چون واقعا اصلا در محل درگیری نبوده ام و به دلیل بیماری سرطان خانمم توان مالی برای گرفتن وکیل ندارم
خلاصه ای از پرونده شکایت
یه شخصی به دروغ رفته شاکی اینجانب شده که من او را مورد ضرب شتم قرار داده ام در صورتی که دروغ می گیه وبعد تاریخ درگیری را داخل دادخواست خودش نوشته اردیبهشت ماه سال 1400 با من درگیر شد ولی قریب به یکسال بعد رفت شکایت کرده که اصلا نظریه پزشکی قانونی روی پرونده هم نیست که نشان بده اصلا شخصی با ایشان در تاریخ قید شده درگیر شده یا نه که متاسفانه قاضی پرونده از اقوام شاکی هست البته نا گفته نماند این شخص شاکی یکسال پیش در اردیبهشت ماه سال 1400با یکی از اقوام من درگیر شده که دادگاه برای آن 100 میلیون تومان دیه زد که باید به اقوام من پرداخت کند در صورتی که اصلا من روز دعوا در محل کار خود بوده ام با توجه به اینکه کارمند هستم
حالا خواستم یک لایحه دفاعیه بنویسم برای روزی که قراره من و شاکی باهم برویم شعبه بازپرسی برای بازجویی
بنده از مسائل حقوقی وارد نیستم یه لطف و محبتی دوستان بفرمائید با ذکر جزییات حقوقی برایم توضیح بفرمائید که چه کارکنم ، که هرکدام از موارد زیر را براساس چه ماده و تبصره ای قانونی نوشت و از قاضی پرونده درخواست کنم که موارد زیر را قبل از صدور رای مورد بررسی قرار دهد
1_می خواهم درخواست جرح شهود کنم از قاضی پرونده که متاسفانه تبصره وماده قانونی آن را بلد نیستم که به آن استناد کنم در متن لایحه که از دوستان وکلا خواهشمندام ماده و تبصره قانونی آن را ذکر کنند
2_می خواهم از قاضی پرونده تقاضای نقطه زنی سیم کارت کنم جهت روز حادثه که ثابت بشه چه کسانی درگیری بوده که اینم به همین شکل تبصره وماده قانونی آن را بلد نیستم که استناد کنم
3_می خواهم تقاضای جی تی اس یا ردیابی موبایل کنم جهت ر‌وز حادثه برای شهود که ماده و تبصره قانونی آن را بلد نیستم که استناد کنم از آن
4_تقاضای پرینت صورت حساب کارت عابر بانک شهود را کنم که پرینت کارت بانکی ایشان را در روز حادثه بگیرند که مشخص بشه که اصلا شهود در کجا بوده چون شهود کارمند پتروشیمی هست در یک شهرستان دیگه کار می کند اما محل دعوا یه شهرستان دیگه به دروغ اومده شهادت کذب داده
5_تقاضای در خواست این را بکنم که کسانی در پرونده قبلی ایشان با اقوام من که در روز درگیری با این شخص بودند قاضی پرونده شهود هر دوطرف مال پرونده قبلی را احضار کنند و شهادت بدهند چون الان خود اقوام من که می خواهد دیه بگیرند حاضر نیستند بیایند شهادت بده داخل دادگاه برای اینجانب که من در روز حادثه در محل دعوا نبوده ام و گپی شکایت پرونده آن زمان را هم نمی دهند که در متن لایحه دفاعیه ای خود از آن استناد کرد و نه خود شان حاضر می شوند بیایند شهادت بدهند برای من که روز درگیری اصلا در محل دعوا نبوده ام
6_ چگونه می توان از قاضی پرونده در خواست کنم که تمامی افراد و اشخاصی که در پرونده قبلی ایشان را احضارکنند که همه آن ها بیایند در دادگاه شهادت بدهند و گپی پرونده قبلی ایشان را به چه روشی می توان بدست آورد
7_چگونه باید تقاضای درخواست صورت جلسه110 اولیه اردیبهشت ماه سال 1400 را بکنم که آیا اصلا روز حادثه شهود در دعوا بوده یا نه و اگر بوده که باید و صددرصد ایشان صورت جلسه 110 را به عنوان شهود در همان روز و ساعت حادثه امضاء و انگشت می زد که این کار انجام توسط شهود انجام نشده
8_چگونه می توان تقاضای شنود مکالمات روز حادثه را کنم مال شهود و شاکی را
9_چگونه می توان تقاضای درخواست استعلام برای شهود کنم که مبنی بر اینکه قاضی نامه استعلام بنویسد بر روی محل کار ایشان که آیا در روز وساعت حادثه شهود در محل کار بوده یا مرخصی بوده یا غیبت بوده به هر صورت واحد حراست پتروشیمی پاسخ استعلام را بدهند

10 چگونه می توان تقاضای استعلام برای محل کار خود کنم که مبنی براینکه که آیا روز حادثه سرکار بوده که محل کارم مکتوب پاسخ دادگاه را بدهد

با سپاس فراوان از همه عزیزان و دوستان

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
به کانون وکلا مراجعه نمایید و در خواست استفاده از خدمات وکلای معاضدتی را مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ممکنه سوالتان را خلاصه تر و مفید تر مطرح کنید تا دقیق بررسی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی داربد