مشاوره حقوقی رایگان - بیمه مدنی خسارت حوادث کارفرمایی

باسلام
یک نیرو خانم در شرکت خدماتی و بهداشتی من در بیمارستان کار می کرد که پیمان شرکت من هم با بیمارستان طبق برگزاری مناقصه یکساله بود که من هم در روز های اولیه شروع پیمان شرکت را به مدت یکسال بیمه خسارت حوداث کارفرمایی کردم که متاسفانه این خانم باردار بود (دوقلو)چهار ماهه که در 20 روز آخر پیمان شرکت من دچار حادثه می شود وهر دو جنین چهار ماه از بین می رود حالا بعد از یکسال بعد از دادگاه رای آورده که مبنی بر اینکه شرکت به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی ملزم به پرداخت دیه دو جنین و دیه خود خانم شده
حالا سوالم اینه
آیا بیمه مدنی خسارت حوداث کارفرمایی پول دیه این سه نفر را می دهد یا نه چون در آن زمان شروع به کار تمام نیرو ها را پایان مناقصه بیمه خسارت حوادث کارفرمایی کرده بودم باید چگونه پیگیر شد که بیمه دیه این سه نفر را به جای شرکت پرداخت کند
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با کارشناسان بیمه در میان بگذارید و علت حادثه را بررسی کنید