مشاوره حقوقی رایگان - منصرف شدن فروشنده

با سلام. ما خانه ای را در تاریخ3خرداد در بنگاه قولنامه کرده ایم به مبلغ 2/5 میلیارد تومان بنابر توافق صبح روز بعد مبلغ 1 میلیارد به حساب فروشنده واریز کردیم و امروز تاریخ 5خرداد فروشنده به بهانه واریز مالیات یا دارایی سند ها و مدارک خانه را از بنگاه گرفته و بدون هماهنگی با ما پولی که براش واریز کردیم را به حساب ما برگشت داده و میگوید که خانومم راضی نیست نمیفروشم میخواستم ببینم که ما میتوانیم خانه را بگیریم یا خیر آیا حق با ما است یا با صاحب خانه در قولنامه هم ذکر شده هر کس که منصرف شد مبلغ 200میلیون خسارت میدهد. اما ما خانه را نمیخواهیم پس بدهیم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با ثبات بیع میتوانید مدارک را استرداد و بر اساس قرارداد مالک خانه شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کل مبلغ ثمن پرداخت شده و بدون دلیل فسخ کرده میتوانید دادخواست اثبات مالکیت دهید. و یا بعدا خسارات دیرکرد بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است