مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه بدون امضای شاهد

سلام
بنده یه ملکی خریداری کردم و مبایعه نامه تنظیم شده و کد رهگیری هم صادر شده و 80 درصد ثمن معامله پرداخت شده و مهر و امضای املاک و امضا و اثر انگشت فروشنده تمام و کمال در مبایعه نامه هست
ولی فقط امضای دو شاهد رو نداره
فروشنده از فروش خانه منصرف شده و برای سند زدن نمیخواد اقدام کنه
میخواستم بدونم من اگر شکایت کنم مبایعه نامه بدون امضای شاهد اعتبار دارد یا خیر

پاسخ ها :

اعتبار مبایعه نامه بدون امضای شاهد پشیمانی فروشنده از فروش ملک شاهد مبایعه نامه فسخ معامله ملک خرید و فروش ملک مبایعه نامه ملک مبایعه نامه قوانین خرید و فروش ملک