مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب و تامین خواسته قبل رای

سلام من به همکارم که خانوم بودن مبالغی طی سه سال از سال 98 تا 400 تحت عنوان قرض حدود 70 میلیون کارت به کارت کردم. حالا وقتی سرکار رفتن و درامد دارن زیرش زدن و گفتن پولی به من بدهکار نیستن. همسر ایشون هم درجریان این مبالغ هستن و قسمتی ازین مبالغ رو خود ایشون درخواست میکردن و به حساب خانوم میگفتن واریز کن و طی تماس مسئولین بیمارستان هم هردونفر قبول به پرداخت کردند. البته خانوم منو تهدید به ارتباط و پرداخت پول بجای دادن محصولات کشاورزی کردند که بدهی ندارند و تسویه شده. درصورتی که من هیچ کالایی درقبال این قرض دریافت نکردم و واقعا قرض بوده که باید برمی گردوند. خوانده های پرونده هم خود خانم و همسرشون و پدرشوهرشون که بجز زن و شوهر که در استان دیگه ای مشغول به کار هستن پدر شوهرشون در شهر محل زندگی من هستن . دلیل خوانده قرار دادن پدرشوهر هم بخاطر ضمانت به پرداخت بوده. حالا جلسه اول دادگاه برای یک ماه تعیین نوبت شده . از جایی که اینا خیلی آدمای بی وجدانی هستن و محکومیت اصلی به کسی تعلق بگیره که به کارت اون واریز شده (یعنی خانم) بجز حساب حقوقی و یه گوشی موبایل خیلی گرون قیمت چیز دیگه ای نداره و تقاضای اعسار کنه . من چطور میتونم حکم توقیف حساب و گوشی شو بگیرم که روز محکومیت ادعای نداشتن پول نکنه؟ چون همون گوشیش 35 میلیون هست که نصف پول منه و فکر نمیکنم هیچ جای قانون اومده باشه که حتما باید گوشی گرون قیمت دستش باشه و پول منو نده
و واسه حساب حقوقی اجرائات دادگاه گفتن نمیتونی حساب حقوقی رو توقیف کرد . و بعد رای دادگاه هم اگه بشه 1/3 بهت میرسه یعنی از 6 میلیون حقوق من باید سهمم 1750 تومن باشه؟ این چه قانونیه .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است