مشاوره حقوقی رایگان - قرضی که بهم پرداخت نمیشه

سلام
دو تا 10میلیون تومان از عابر بانک برای دوستم واریز کردم قرار شد یک ماه پس بده شده یکسال ،در حال حاضر فقط عکس رسید و واریزی بانکی رو دارم و پیامک و چت ها که اعلام کرده من بدهیتو میپردازم ولی انجام نشده،و دو شاهد مادرم و دوست مشترکمون هست
ایا با این ادله ها میتونم اظهارنامه پر کنم؟ایا چون مبلغ 20میلیون هست شورای حل اختلاف باید برم یا درخواست مطالبه وجه کنم حقوقی؟ ایا میتونم با مبلغ بیشتری ازش بگیرم؟چون اون مبلغ الان ارزشی نداره؟
اگر ایشون اعلام کنه که من تو حسابم پولی نیست و ندارم ایا 20میلیون اقساط میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شواهد . مدارک دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر پرداخت نکرد دادخواست مطالبه وجه بدهید.
برای اثبات ادعای خود پرینت بانکی ارائه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا اظهارنامه بفرستید چنانچه امتناع ورزیدند در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه ثبت نمایید به انضمام خسارت تاخیر تادیه تا روز یوم الاداء

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به شورای حل اختلاف بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه طبق شاخص سالانه بانک مرکزی اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید اول اظهارنامه بدهید و بعد اگر افاقه نکرد مطالبه وجه دهید در شورا رسیدگی میشود بابت خسارت تاخیر نادیه هم میتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما حتی دلیل و مدرک هم نداشتید ، می توانستید اظهار نامه را پر بفرمائید و تکمیل و ارسال اظهار نامه ارتباطی با مدارک و دلایل در دسترس نیست . چه بسا با جوابگویی شخص مقابل شما به اظهارنامه ، خود اظهارنامه دلیل محسوب شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب
ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید و خسارت آن را نیز دریافت کنید