مشاوره حقوقی رایگان - چگونه کولر های واحد های ساختمان که در تراس اختصاصی ملک بنده قرار گرفته اند را تعیین تکلیف کنم

با سلام
بنده یک واحد اپارتمان در طبقه 6 خریده ام که از سمت جنوب 40 متر و از سمت شمال 35 متر تراس اختصاصی دارد و در سند فروشنده قید شده است ، محل قرار گیری کولرهای آبی ساختمان از ابتدا به تراس اختصاصی بنده کانال کشی شده است و در وسط هریک از تراس های اختصاصی ملک 5کولر قرار دارد ، ایا قانونی برای جمع کردن کولر ها وجود دارد؟ باید چه اقدامی کنم، سند هنوز به نام بنده نشده ، آیا اگر هم اکنون هنگام تعویض سند کارشناس بیاید ، امکانش هست ک در سند جدید تراس مشاع شود؟! ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام
تراس نه ولی راه کولر مشاع است.
موفق باشید