مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

سلام وقتتون بخیر همسرم باشگاه بیلیارد داره این باشگاه 2تا سالن داره بهم چسبیده که به هم دسترسی نداره و2تا در مجزاد داره پارسال مرداد یکی از مشتری ها ادعاکرده گوشیش تو باشگاه گم شده یکی از بستگانش که باهاش اومده بودباشگاه توی یه سالن دیگه شنیده که یکی گفته این گوشی کیه رومیز عسلی مبل شوهرم که صاحب باشگاه گفته گوشی من.
حالا این فرد ادعا داره که اون گوشی متعلق به این فرده
درصورتی که اینا قبل اینکه برن باشگاه با حالت مستی رفتن بیرون حتی جوری شده که این فردو از ماشین دوستاش انداختن بیرون واین دنبال ماشین دویده.حتی وقتی متوجه میشه گوشیش نیس تا1ساعت این گوشی روشن بوده زنگ میزده بوق میخورده .ازشانس 1سالی بوده که دوربین مداربسته مشکل داشته وضبط نمیکرده حتی دستگاهو بردن که ببین دستکاری شده یانه که متوجه شدن دستکاری نشده وخودش مشکل داشته.حالا این فردشکایت کرده ومدعی شده که شوهرمن گوشیشو برداشته.شوهر من باشگاه داره وهیچ لزومی نداره که برای یه گوشی خودشو به دردسربندازه.حالا چیکارکنیم به نظرتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که مدعی است باید ادعای خود را ثابت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با توجه به قاعده اصل برائت هر شخصی تحت حاکمیت برائت است و مطابق قاعده البینه علی المدعی هر شخصی می بایست ادعای خود را اثبات کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بر اساس ادله و قراین موضوع ثابت شود به صرف ادعا بر علیه کسی حکم نمیدهند