مشاوره حقوقی رایگان - کروکی تصادف

سلام وقت بخیر بنده باخانوادم تصادف کردم که همان لحظه پلیس 110 و کارشناس راهنمایی رانندگی وآمبولانس 115 درتصادف حضور داشته وگزارش کروکی تهیه نمودند وبه بیمارستان منتقل کردند وپس از مرخصی ازبینارستان به پزشک قانونی رفتیم پزشک قانونی گف 99 تصادف داشتین به خاطر اون گواهی ما رو نوشتن غیر مرتبط باحادثه همه مدارک ومستندات تو پرونده دادگاه هست حتی سال 99 دادنامه هم داریم که محکوم شده به پرداخت دیه دادگاه ازما برای تصادف شاهد خواسته ماهم 3 شاهدداریم تصادف را به دادگاه ارائه میدیم بعد به کارشناس3 نفر ارجاع داده تا بررسی کنن بنطر شما کروکی که کشیده شده با صورتجلسه 110 وبیمارستان و 115 وشاهد نظر دادگاه چی میشه نظر شاهدا مهمتره یا کارشناس ممنون ازراهنماییتون

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

سلام وقت بخیر. نظریه کارشناس در اینجا مهم‌تر از شهادت شهود است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظریه کارشناس در امور تصادفات تخصصی است و قاضی بر اساس آن حکم میدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نیست و دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.