مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

سلام خسته نباشید آیا اسکرین شاتی که در آن نه شماره فرد وجود دارد و نه آیدی تنها عکس پروفایل و متن مشخص است و چت مورد نظر حذف شده و فرد مورد نظر دیلیت اکانت زده ایا میتوان با آن شکایتی تنظیم کرد و پلیس فتا پیگیری کند؟ با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام در صورت وجود متن پیامک ها در گوشی و ارائه آن به پلیس فتا احتمال تأیید آن وجود دارد، در غیر اینصورت به دلیل عدم وجود سرورهای نرم افزار واتساپ در کشور امکان تأیید متن پیامکها امکانپذیر نخواهد بود. ضمناً اگر متن ها در دادگاه ارائه شود و طرفی که پیامکها منتسب به ایشان می باشد اقرار به صحت و پذیرش نماید نیز دادگاه به عنوان ادله می تواند استناد نماید.