مشاوره حقوقی رایگان - اسکرین شات

باسلام
برای تایید اسکرین شات شبکه های اجتماعي خارجی توسط کارشناسان حوزه دادگستری یا پلیس فتا 1. آیا اسکرین شات را با اصل پیام ها مطابقت می‌دهند؟
2.اگر اصل پیام‌ها پاک شده باشند می‌توان باز اسکرین شات را تایید کرد؟؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله-اگر اصل پیام قبل از ارایه به فتا پاک شده باشد دیگر قابل پیگیری نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر دسترسی به اصل پیامهای پاک شده شبکه های خارجی امکان ندارد

سید مصطفی رضوی

جناب آقای سید مصطفی رضوی :

با سلام با توجه به این مهم که اسکرین شات اصولا قابل دستکاری است لذا اسکرین شات قابلیت استناد ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان قرینه در نظر میگیرند و اگر پیام باشدو خواسته شود مطابقت میدهند و اگر پاک شده باشد و امکان بازیابی نباشد خیر.

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اصولاً اسکرین شات و کپی رو با اصل پیام تطبیق میدن و اگر نیاز باشد خودشون میتونن بازیابی کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قابل بازیابی نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.