مشاوره حقوقی رایگان - هرویین

با سلام من و دوستمو تو خیابون گرفتن از جیب دوستم مقدار30گرم شیشه پیدا کردن و مقداری ام زمین پیدا کردن الان مامورا تو گزارش زدن مواد ک زمین پیدا شده ما دیدیم آقای فلانی انداخت زمین و بقیه جنس پیدا شده از جیب مال این یکی آقاس الان خواهش میکنم به من بگید از من چیزی نگرفتن جنس و از جیب یکی دیگه در آوردن اون یکی جنسم زمین بوده ولی چون مامور اسم منو آورده تکلیف من چی میشه توروخدا جواب بدید جنس کم نبست 30گرم شیشه از جیب رفیقم در آوردن 158 گرم زمین بوده این ماه دادگاهمه توروخدا بگید من که بی گناهم تکلیفم چی میشه وقتی از من چیزی نگرفتن درضمن من سابقه ندارم و خط دوستم شنود شده دیدن مواد فروشه بوده و الان یکساله پرونده ما بازه توروخدا بگید تکلیف من چی میشه یدونه ام از من چیزی نگرفتن من طبق حرف یه مامور ک گفته جنس و این آقا انداخته زمین و الباقی از جیب اون یکی پیدا شده یکساله اسیرم این ماه دادگاهه کمکم کنید ببینم من بلاخره تبرعه میشم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مستنداتی بر برائت حود ارائه دهید که مواد روی زمین متعلق به شما نبوده،ترجیحا وکیل متخصص در امور مواد مخدر بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متعلق به شما نبوده انکارکنیدو از خود دفاع کنید