مشاوره حقوقی رایگان - جرم حمل هرويين چيست

سلام من ميخواستم بپرسم كه اگر شخصی كه مصرف كنندستو به جرم حمل ٣ گرم هرويين كه تو پرونده نوشته سه گرم با لفافه و هيچ سابقه اي هم ندازد هم باز ممكن به زندان محكوم كنند؟

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود و احترام خدمت شما هموطن عزیز
احتمالش خیلی کمه البته نه حکم حبس بلکه اجرای حکم حبس چنین موردی کمه.
موفق باشید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

1ـ تا پنج سانتی گرم،از پانصدهزار ریال تایک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق.

2 ـ بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی وسی تا هفتاد ضربه شلاق.

3 ـ بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق.

4 ـ بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.

5 ـ بیش از پانزده گرم تا سی گرم، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق.

6 ـ بیش از سی گرم، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.