مشاوره حقوقی رایگان - کارنامه تاکسی

با سلام و احترام. میخواستم بپرسم بنده 3 ماهه گواهینامه گرفتم و میخوام تاکسی گردشی بگیرم. آیا میتونم بعد خریدن تاکسی گردشی بدون گرفتن کارنامه تاکسیرانی مسافرکشی کنم؟
اگر در داخل شهر پلیس ماشینم رو نگه داره و کارنامه نداشته باشم چی میشه؟ جریمه یا پارکینگ؟
آیا اگه کارنامه تاکسی نگیرم برگه مرخصی تاکسی میدن برم شهر دیگه؟
کلا تاکسی های گردشی میتونن دو ماه مرخصی بگیرن برن شهر دیگه پیش خانواده؟
خیلی ممنون.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" جواب سؤالات غیرحقوقی خود را می توانید از سازمان تاکسیرانی بپرسید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این سوال مرتبط با تخصص مکاران محترم نمی باشد
لطفا از سازمان متبوع پیگیری نمایید