مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی اعسار

سلام و عرض ادب ببخشید من از شخصی طلب داشتم که اعسار زد و امروز جلسه رسیدگی بود خودش که نیامده بود لایحه داده بود که از سه ماه بعد، بعدش قسط بندی میتونم پرداخت کنم ولی شهودش اومده بودن که یکی از شهودش گفت این آقا 4 تا واحد خونه اجاره کرده و به صورت شبانه اجاره میده و گفت من گارگرش هستم روزی 100 تومن بهم میده و خدمات گردشگری کار میکنه شهود دیگری هم گفت قبلا وضعش خوب بوده ولی الان نداره و خدمات گردشگری انجام میده الان به نظرتون قاضی چی دستور میده

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

قاضی با توجه به وضع موجود رای صادر می کنه و امکان رد درخواست اعصار ایشان بیشتر است