مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای صادره دیه تصادف

سلام

برادر اینجانب در اسفند سال 97 تصادف کرد، ایشان سرنشین ماشین بود، و از ناحیه گردن دچار شکستگی و در رفتگی مهره گردن شد، که کمیسیون پزشکی حاضر به‌عمل نشد، و فقط گرد را تثبیت کردند، و میزانی از توانایی حرکتی گردن را از دست داد، پزشکی قانونی بعد از 9 ماه، 37.5 درصد دیه تعیین کرد، و به دادگاه ارسال نمود، اما پرونده در دادگاه راکد شد و رسیدگی طولانی گردید، در سال 1400 قاضی برای صدور رای به پزشکی قانونی اعلام کرد که ارش جراحی در قانون حذف شده است، میزان این ارش چقدر است تا از کل کسر گردد، برادرم را دوباره معاینه کردند، و درصد کل دیه رو 28 درصد اعلام کردند، و 10 درصد به خاطر از دست دادن توانایی حرکتی گردن جزء آن بود، این بار قاضی اعتراض کرد که حق این شخص در این تعیین درصد ضایع شده است،و به برادرم گفت به نفع توست که دوباره بررسی کنند، پزشکی قانونی پرونده رو به مرکز استان اعاده کرد، و مرکز استان بدون اینکه برادرم را برای معاینه بخواهد، 10 درصد از دست دادن توانایی حرکتی را هم حذف کرد، و دیه کل را 19 درصد اعلام کرد، و اینگونه نسبت به اعلام اولیه 18.5 درصد حق برادرم تضییع شده است، و قاضی رای را با 21.5 درصد صادر کرد و به برادرم گفته اعتراض بزند، حال سوال این است که برادرم چگونه اعتراض بزند که بتواند حق خود را استیفا کند؟ تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی معین میشود اگر اعتراضی دارید میتوانید لایحه ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اعتراض خود به پایین بودن درصد اعلامی جراحات را از طریق دفتر خدمات قضایی اعلام کنید